Willem Ruis & André Hazes in duet

De koning van de televisie en de koning van het levenslied, samen op één podium. Het gebeurde tijdens De Willem Ruis Lotto Show in 1981. André Hazes 'verraste' Willem Ruis met een duet. Ze hadden een speciale tekst geschreven en zongen samen 'Hier staan we samen'

Willem Ruis was een Nederlands televisiepresentator. Hij presenteerde onder meer de Willem Ruis Show bij de KRO en de Willem Ruis Lottoshow, 5 tegen 5 en De Sterrenshow bij de VARA. Zijn eigenlijke roepnaam was Klaas. Hij was ook wel bekend onder zijn bijnaam: de kissmaster.

André Hazes was een Nederlandse volkszanger die vanaf de late jaren 1970 populair was met zijn eigentijdse vorm van het levenslied. Tot zijn grootste hits behoren onder andere Eenzame kerst, Een beetje verliefd en Bloed, zweet en tranen. Hazes bracht minstens 300 verschillende nummers uit op 36 albums.


Bekijk hieronder het nostalgische duet van Ruis en Hazes:Heb jij ook een leuk iets dat op 'Herken je dit nog' geplaatst móet worden?! Stuur ons dan een bericht op Facebook of nog beter via Whatsapp: 06 14 89 74 33.

Bekijk ook: Jong duo neemt ons mee naar vroeger